SE50518/2011 Ave Caesar Agent Double O Seven

DINO

Agent 007 är 10 dagar gammal.

Dino är en hund med många sidor,han är otroligt social och tror att hela världen bara älskar honom vilket oftast stämmer för han har en otrolig förmåga att charma sin omgivning.

Han är också OTROLIGT envis vilket har resulterat i många långa konflikter och kanske även lite gråa hår hos husse :)
Han älskar att vara i centrum och kan bli väldans avundsjuk när lillmatte sitter i våra knä då försöker han allt som oftast också att krypa upp.

Dino tycker det e jättekul att lära sig nya saker så länge där är lite tempo det där med väntan o sitta stilla är inte riktigt hans grej.
Att han har växt en hel del sen han flyttade hem till oss är ju inget som vi missat men det har ju tyvärr han så han tror fortfarande att det går att komma under stolar o bord vilket ofta resulterar i en smäll.

Han kan också ofta ha en kaxig attityd o styr o ställer med katten här hemma men när det väl kommer till kritan så är han ganska feg och kryper gärna upp i famnen när han blir rädd som tex när vi vaknade av att han skällde och var JÄTTE arg kl 03.30 , jag trodde minst att där var 5 tjuvar i huset men nej det var där inte utan där var en stor elak fullmåne som lös ned på han i soffan o den var faktiskt JÄTTE farlig.
Men trots alla konflikter o ibland sömnbrist så är han en högt älskad familjemedlem av oss alla tja kanske inte av katten då. Lars: Thank you for the absolute finest dog. Fantastik. Wonderfull. Loving. Cuddling. Chewing on arms and legs and sometims on his toys. Amasing that such a big robust dog is gooing to be a brutal little puppy for a long loooong time. My dog Dino is my absolute best friend. But sometimes i really belive that there is a monster of gigantic proportions inside this butiful dog. I will allways love him like a new kid in the family.

Kram Familjen Norlander

Hej! Jag har fått inkasso men aldrig fått själva fakturan. Hur kan jag bestrida eran faktura? Jag vill inte fortsätta längre