Maiden’s Kalahari Kandy CV (ROM)

2/8-2006 - 23/11-2018

C.I.B resWW-13 LTCH LVCH RUCH SE UCH UACH, EST CH, MDK CH, Balt CH FinCH SVCH

Look also at rubric Kandy as  STUD DOG

Kandy at "rossia-2009" int. dog show

mera bilder hittar du i Galleriet      och  i rubrik  Photos: på avd. STUD DOG

Lure Coursing Licensierad and qual three years in row
Viltspår 3 Cac 1:a ökl =Champion

S56726/2006

breeder: Ewa Stranne, kennel Maiden's

 2 aug-2006- 23 nov 2018

HD A:A ED 0:0

Fulltandad med korrekt saxbett

Höjd 66 cm

Vikt 43 kg

MH: genomförd.
DNA Testing DM (Degenerative Myelopathy): N/N
EOAD  Confidence CLEAR

Kandy's personal website was hacked. But to show respect to breeders who choosed Kandy as a sir and to all Kandys wonderful children I put the most important info under rubric

Kandy as a stud dog.

(in english)

Meriter:

Interchampion C.I.B
viceWorldWinner-2013

Champion av "Rossia-2009"

Lithuanian Winner-10

Vilnius Cup-10

Multichampion:

Sverige,

Lettland,

Ukraina,

Litauen

Ryssland,

Makedonien,

Finland,

Estonia,

Baltic Countries,

Champion of RCF ;

 

Kandidat för championat :

Italien (3 CAC) ,

Frankrike (2CAC),

Schweiz (2CAC),

Poland 1CAC,

Grekland (2 CAC)

 

25 Sert, 19 BOB, 16 CACIB,

6 BIG.
Multy placement for best head.

Kandy är vår första ridgeback en dröm blev till verklighet,

Hans egenskaper gör att vi betraktar honom som vår son.

Han har en underbar karaktär, vänlig mot alla våra vänner och håller distans till utomstående.

Kandy har lätt för att komma överens med människor och hundar. Han är nyfiken och har lätt för att ta åt sig nya aktiviteter som vi upplever tillsammans med honom. Hans förmåga att visa sig från sin bästa sida om det gäller jakt, sport eller utställning gör det hela till en fest varje gång.

Kandys avkommer runt om i Europa har ärvt hans positivitet och gläder sina ägare med talang och skönhet.

Här är vad Kandy tyckte och berättade vid 3 års ålder:

Hej! mitt namn är Maidens Kalahari Kandy kallas för Kandy ( Sweet sugar candyman ) Jag vill gärna berätta om min matte och husse som i mitt tycke är lite halvknäppa och överdrivet oroliga vad gäller mitt uppträdande (jag menar jaga katter och sånt). Historien började när jag som valp skulle lämna mitt hem för att flytta till de nya ägarna ( dom tror att dom äger mig ) Det var en solig höstdag som plötsligt 3 st människor dök upp hemma hos mig och min matte Ewa. De visade sig att dom var trevliga, kanske lite barnsliga, men jag visade min uppskattning genom att slicka dom och vifta på svansen (faktum är att jag blev lite intresserad av någon anledning och gjorde mig till lite extra)I alla fall slutade det med att dom bestämde sig för att jag skulle bli deras valp. När min matte Ewa väl fick bestämt sig för att dom var de rätta personerna för att ta hand om mattes guldklimp så blev det affär.
Jag hamnade i en lägenhet i Björkekärr Göteborg och tänkte i mitt stilla sinne att hur ska detta gå jag som var född på landet. Men hur det var så fanns det fantastiska jaktmarker i delsjöområdet vilket var spännande, det var bara det att promenaderna blev för långa och äventyren för många så jag orkade inte gå hela vägen utan krävde att få sova en stund under ett träd eller att bli buren halva vägen.
När fyllde jag halv år då övetalade jag mina Elena o Willy som har byggnads företag tillsammans att köpa tomt på Orust och vi började bygga där tillsammans som resulterade till vår underbara hus ännu mera plats för fantastiska promenader!!!
Okej tiden har gått och mycket har hänt genom åren, jakter organiserade och även oorganiserade vi reste mycket tillsammans över hela Evropa och i 2009 kom även till Ryssland, mattes hemland! Det var unforgeteble! Jag fick tränna med mina nya kompisar häng träning och ta del i LC årligen tävling och det viktigase! Träffade ja så många vackra red-vete färjad tjäjer!! Nu har jag finase välden barn i olycka länder från Far East till Vilnius!
Och jag har visade mig in stor international utställning som pågår i Moskva på den tiden med namn "Rossia 2009" och blev best in ras bland 98 Rhodesian Ridgeback och även best in grup 6! Jag fick title Champion ochå det sättet börjades min karriär som utställning hund. Jag kan inte påstå att ring är det bästa ställe jag vet men jag glad att det orsakar alla våra fantastiska resor tillsammans!
Den viktigaste händelse i mitt liv är att jag träffade min livs kärlek - gudumliga Mavunguela's Vuana
( familjen Ndoki)! Vi båda kände LOVE från första ögonblicket och förstod att vår träff var ödesbestämd och vår kärlek har funnit sin fortsättning i våra underbara VuanKandys!! En av pärlorna vid namn Ndoki Etara Kiruna behåller Claudia för sig själva!
Så jag vill påstå att jag inte är besviken på mina "ägare" dom har faktiskt förstått vad en Ridgeback har för behov och jag tror att jag även tillfredställer deras.
Så man kan väl inte klaga.

Kandy's show result

Some exemples how Kandy loved all children he met in his life

loading...

Kandy's portretts

loading...

Kandy at dog shows

Kandy is working (diferent activities other then shows)

loading...

Kandy when he was a puppy .

loading...
Hej! Jag har fått inkasso men aldrig fått själva fakturan. Hur kan jag bestrida eran faktura? Jag vill inte fortsätta längre